فولاد مبارکه اصفهان آماده همکاری استراتژیک با چین
اصفهان- خبرنگار کیهان:
در کنفرانس و نمایشگاه بینالمللی معدن چین ۲۰۲۵، گروه فولاد مبارکه حضور پررنگی داشت.
سعید زرندی، مدیرعامل این گروه، با تأکید بر ظرفیتهای فولاد مبارکه در مسیر توسعه پایدار، از آمادگی برای همکاری با صنعت فولاد چین در سه محور تحول دیجیتال، تولید محصولات نورد سرد با ارزش افزوده بالا و توسعه فولاد سبز خبر داد. وی همچنین از برنامه ایجاد دفتر همکاری در پکن برای گسترش تعاملات صنعتی و فناورانه میان ایران و چین سخن گفت.
وی گروه فولاد مبارکه را بهعنوان بزرگترین تولیدکننده محصولات متنوع فولادی ایران معرفی کرد و از تمایل جهت ایجاد دفتری در شهر پکن برای فراهمسازی بستر همکاریهای بیشتر با کشور چین و صنایع فولاد آن خبر داد و خاطرنشان کرد: ایران با تولید ۳۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تن فولاد خام در سال ۲۰۲۴ بهعنوان رتبه دهم تولید فولاد جهان قرار دارد و گروه فولاد مبارکه با تولید بیش از ۱۰ میلیون تن فولاد خام در رتبه چهل و چهارم فولادسازان دنیاست.
گفتنی است، محمدمسعود سمیعینژاد، معاون وزیر صمت و رئیس هیئتعامل ایمیدرو که در رأس هیئتی از مدیران شرکتهای بزرگ معدنی و صنایع معدنی به چین سفر کرده، در نشستی مشترک با عبدالرضا رحمانی فضلی، سفیر ایران در پکن، به تشریح موارد توسعه همکاری با کشور چین و مسیر همکاریها در راستای تحقق اهداف کلان معدن و صنایع معدنی ایران پرداخت.